Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

IMDb chystá svůj první seriál


ikona
Spooner
imdbmonster
Do seriálového rybníčku vstupuje další nečekaný hráč. Bude mít co nabídnout? 

Žijeme v přesycené televizní době, kdy na nás vyskakuje nový seriál v podstatě z každého rohu a běžný divák už přestal tu nekonečnou vlnu seriálů stíhat. Do produkce se pak pouští i značky a platformy typu YouTube, Apple či Facebook, jež s vlastní seriálovou tvorbou neměli do té doby prakticky žádné zkušenosti. A nyní se mezi ně přidává další velké jméno. Ano, se svou vlastním seriálovým projektem přichází už i největší filmová databáze světa, IMDb.

 

Chystá pro nás animák You’re Not a Monster. Ten bude vyprávět o bývalém psychiatrovi a nyní upírovi, který je mentorem pro svého prapravnuka Maxe, jenž šel v jeho stopách. Na terapii pak k němu chodí legendární hororová monstra v čele Frankensteinovým monstrem, Neviditelným mužem apod. Což zní jako námět na další z řady šílených animáků poměrně slušně. Hlavní role nadabují televizní veterán Kelsey Grammer a Eric Stonestreet z Takové moderní rodinky. Scénář pak na starosti čtyřnásobný držitel Emmy Frank Lesser (The Colbert Report). Na IMDb se zkrátka snaží, aby jejich první seriálový pokus neměl špatné hodnocení na… ehm, na IMDb.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace