Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje ve čtvrtém Fargu?


ikona
Spooner
fargofx
Kdo se objeví vedle Chrise Rocka v další řadě oceňované antologie? 

Od třetí série Farga uběhly už dva roky a kabelovka FX si dává s dalším nášupem docela načas. Showrunner Noah Hawley se totiž naplno věnoval comicsovému Legionu. Jenže ten se pomalu chýlí ke svému definitivnímu konci a produkce dalšího krvavého příběhu v coenovském duchu se tedy pomalu blíží. Už nějaký pátek víme, že si hlavní roli zahraje Chris Rock a příběh nás zavede do Kansas City 50. let, když se naruší dlouhotrvající příměří mezi tamními mafiánskými rodinami. Dlouho ovšem bylo kolem projektu ticho a nevědělo se, kdo všechno se k Rockovi ještě přidá. Tedy až do teď.

 

Stanice FX konečně oznámila nejspíš kompletní hlavní obsazení a na rozdíl od minulých sezón hvězdnými jmény opravdu nehýří. Mezi známější tváře bude zajisté patřit Ben Whishaw aka Q z nových bondovek, komediální veterán Jason Schwartzman či Jack Huston z již zapomenutého remaku Ben Hura. Dále se pak objeví Jessie Buckley z Černobylu, Jeremie Harris z Legionu či Salvatore Esposito z Gomorry. Ne, tentokrát se opravdu nebude sázet na slavná jména, a tak trochu nevíme, co od dalšího Farga čekat. Na druhou stranu, hlavní tváře si nejspíš bez problémů uhrají svoje a sázka na méně známé obsazení by mohlo značce ve výsledku i prospět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace