Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Super drbna se vrátí


ikona
Spooner
gossip girlhbomaxsuper drbna
Slavný teenagerský seriál se dočká nečekaného rebootu. 

Jedna generace měla Beverly Hills 902 10, další Dawsonův svět či O. C. a ty pozdější zase Gossip Girl. Ano, každá dekáda zkrátka měla velký teenagerský hit a Super drbna patřila před lety rozhodně mezi ty největší. A vlastně se od té doby nedočkala pořádného nástupce. Jednalo se navíc o solidní guilty pleasure, které aspoň chvilku sledoval skoro každý, a Blake Lively se díky seriálu vyšvihla do hollywoodské ligy. A jelikož má tato značka evidentně pořád zvuk, dočká se už 8 let od skončení svého rebootu.

 

Novou Gossip Girl nám příští rok naservírují Warneři na své připravované streamovací službě HBO Max a půjde nejspíš o jednu z jejich prvních větších novinek. Reboot nás vrátí do New Yorku právě 8 let poté, co byly originální stránky Super drbny zrušeny. Nyní je tu ale nová generace hrdinů, kteří pocítí sociální vliv Gossip Girl. Nejspíš nás tedy čeká to samé v bledě modrém, jen pro další teen generaci. Tvůrci by pak rádi poukázali i na to, jak moc se od konce původního seriálu New York a zejména sociální média změnily. Uvidíme, zda si tato značka najde cestu i k dnešním puberťákům.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace