Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazon chystá sci-fi The Heavens


ikona
Diego.Dorlan
O čem bude nový sci-fi seriál od autora The Magicians a produkce Amazonu? 
Amazon odkoupil od společnosti AGBO práva na adaptaci výtvoru Lva Grossmana. Série The Heavens by měla být sci-fi z řad a stylu Star Wars. Styl vyprávění by měl být temný s uzemněným příběhem. Ten se má soustředit na Mirandu, talentovanou, ale problémy sžíranou mladou ženu, jež najde mocnou zbraň, kterou za sebou zanechala dlouho zmizelá civilizace. Tento nález vyšle Mirandu na epické dobrodružství s různorodými postavami od super agenta až po alkoholického geniálního prince. To vše ve snaze sjednotit galaxii ve válce proti prastarým protivníkům
 
 
Seriál by měl být produkován společností Groundswell Productions spolu se zástupci AGBO: Lindsay Dunn, Mikem Laroccou a bratry Russoovými. Grossman tvrdí, že ho inspirovaly Star Wars k vyprávění vlastního příběhu v podobném měřítku, a že nyní je správný čas ukázat tento příběh světu. Grossman má již jednu televizní sérii podle vlastních knih za sebou: The Magicians na stanici Syfy, kteří mají již pátou řadu. Amazon byl údajně nástřelem „The Heavens“ okamžitě zaujat a vize Grossmana pro tento seriál se jim líbila natolik, že přislíbili její realizaci.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace