Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nálož z Comic-Conu


ikona
Spooner
arrowflashmortyrickserialysnowpiercersupergirlwalking deadživí mrtví
Jaké seriály ukázaly našlapané upoutávky na svátku všech geeků? 

Ostře sledovaný Comic-Con v San Diegu je už pár dní za námi, a tak je nejvyšší čas se zpětně ohlédnout za seriálovou trailerovou nabídkou, kterou nám tento svátek geeků letos nadělil. A že toho tentokrát bylo. Ty největší taháky v čele se ZaklínačemPicardemWatchmeny či His Dark Materials jsme si samozřejmě už probrali samostatně. Minulý víkend toho ale nabídl mnohem víc.

 

The Walking Dead Season 10

Trailery na Živé mrtvé patřily vždy na Comic-Conu mezi řemeslné vrcholy. Jenže v posledních letech je i na těchto upoutávkách, stejně jako na výsledném seriálu, cítit silná opotřebovanost materiálu, okoukanost, unylost a místy i nechtěná vtipnost. Kvalitu seriálu se sice tvůrcům po několikaleté mizérii podařilo trochu zvednout a Jeffrey Dean Morgan tu i hrající na neutrál zachraňuje, co se dá. Jenže k čemu to je, když už to ani v upoutávkách nemá tu správnou atmosféru, napětí a dvě třetiny postav vás vůbec nezajímá?

Fear The Walking Dead Season 5

I na nemrtvém spin-offu je cítit, že je tento post-apokalyptický svět okoukaný. Tvůrci ukázky se ovšem naštěstí snaží tuto látku aspoň malinko osvěžit a odlišit od slavnějšího kolegy tím, že přidávají „dokumentární“ styl i sympatickou porci nadhledu. A ve výsledku to vlastně docela funguje.

Snowpiercer

Na Comic-Conu se nám pak představil i jeden z nejzbytečnějších projektů následujících měsíců. Post-apokalyptický Snowpiercer, v němž zbytek lidstva přežíval v jednom supermoderním vlaku a Chris Evans se tu snažil o revoluci, sice nebyl kdovíjaký hit, zvládl však být tak drsný, brutální a celkově silným počinem, že remake nepotřebuje. A už rozhodně ne teprve pár let od premiéry a ještě v naprosto sterilním a nezajímavém provedení. Obávám se, že tohle nezachrání ani Jennifer Connelly.

Expanse Season 4

Se sci-fi dárečkem pak přispěchal Amazon, jenž konečně naservíroval první ukázku ze čtvrté řady Expanse, jehož se internetový gigant po nepochopitelném zrušení na Syfy ujal. A zdá se, že mu zde věnují přesně takovou péči, jakou fanoušci chtěli.

Preacher Season 4

Na Comic-Conu se pak dostalo i na dvě comicsová loučení. Jako první si svou poslední řadu letos odbude Preacher, jenž se po pokulhávající a roztahané první sérii změnil ve správně šílený, drsný a krvavý nářez, jaký chtěli fandové už od začátku. A finální epizody z tohoto stylu samozřejmě nevybočí, spíš se bude na bizarnostech ještě přidávat.

Arrow Season 8

A rozloučit se samozřejmě přijel i Oliver Queen, který dorazí s poslední sérií Arrowa už na podzim. Tvůrci si pak pro nás přichystali retrospektivní a nostalgickou ukázku, v níž efektně zrekapitulovali hrdinovy nejdůležitější momenty. I když je to na jednu stranu dost prvoplánové, tak to ve výsledku stejně hezky funguje.

The Flash Season 6

O slovo se však samozřejmě přihlásily i další comicsovky ze stáje CW. Nejrychlejší muž světa pak ve své upoutávce představil zejména nového záporáka Bloodworka , jehož si zahraje Sendhil Ramamurthy z Hrdinů.

Supergirl Season 5

A dostavila se samozřejmě i Supermanova sestřenka Kara, jež se v ukázce podivně rozesmutnila nad vlivem moderních technologií a zase jednou ukázala, že už může být jen čirou guilty pleasure.

Harley Quinn

Streamovací služba od DC pak po dlouhém teasování konečně představila svůj seriálový animák o Harley Quinn, které propůjčí hlas Kaley Cuoco aka Penny z Teorie velkého třesku. Ta podle prvních střípků do role Jokerovy magorky sedí, jinak je ovšem novinka na můj vkus zatím až příliš ztřeštěná. 

Mayans MC Season 2

Malinko překvapivě se na Comic-Conu představil také motorkářský spin-off Sons of Anarchy. Už podle první ukázky je pak znát, že druhá řada bude mnohem osobnější a konflikty i rodinná tajemství se u Reyesů rozjedou naplno. A snad se spin-off Kurta Suttera svými kvalitami začne ještě více přibližovat k SoA.

Rick and Morty Season 4

No, a na závěr si nedáme trailer, ale „pouze“ klip z toužebně očekávaného návratu Ricka a Mortyho. Čtvrté sezóny se dočkáme v listopadu a připomněla se vtipnou scénkou Mortyho s Jerrym, kteří zde vyslýchají emzáka s hlasem hostujícího Taiky Waititiho, režiséra třetího Thora. A je to naštěstí přesně tak zábavné, jak jsme od této animované šílenosti zvyklí.

Jaký trailer z Comic-Conu nejvíce potěšil vás?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace