Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Co prozradil teaser na Zaklínače?

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Menší zlo by si opravdu zasloužila vlastní díl. Ta povídka má podle mě vše, čím si může zaklínač získat publikum. Je tam skvělá akce na kterou se prakticky od oznámení seriálu těším a hlavně se tam skvěle vykresluje svět skrz dialogy, které Geralt vede s jednotlivými postavami.

Na časovou osu seriálu jsem zvědavý. Díky tomu, co vše bylo vidět v teaseru se podle mě nabízí relativně nelineární styl vyprávění což by mohlo i nemuselo pomoci tomu, aby povídky působili jako ucelenější příběhy a ne jen překážku na cestě k cíli první série.
24408
Menší zlo by si opravdu zasloužila vlastní díl. Ta povídka má podle mě vše, čím si může zaklínač získat publikum. Je tam skvělá akce na kterou se prakticky od oznámení seriálu těším a hlavně se tam skvěle vykresluje svět skrz dialogy, které Geralt vede s jednotlivými postavami. Na časovou osu seriálu jsem zvědavý. Díky tomu, co vše bylo vidět v teaseru se podle mě nabízí relativně nelineární styl vyprávění což by mohlo i nemuselo pomoci tomu, aby povídky působili jako ucelenější příběhy a ne jen překážku na cestě k cíli první série.
0 0
reagovat
Otázka ceny, Menší zlo.

Tyhle dvě povídky zfilmovaný, až lidi uvidí, obzvlášť jestli se je obě povede nacpat do vlastních epizod, ty vole.

Což mě mimochodem vede k dojmu, že by seriálu, alespoň ze začátku, slušelo POV vyprávění. První epizoda Geralt, druhá Yennefer, třetí Ciri, atd., a třeba až v 7-8 ty linky smíchat. Za a) by to mělo soustředěnější vyprávění, které se hodí na world building, a za b) by se nerušila právě ta údernost jednotlivých povídek. Ale vzhledem k tomu, jak Lauren miluje první knížku, tak jsem si skoro jistý, že Hlas rozumu bude stejně jako tam pojící můstek ke všemu, a bude se to míchat už od začátku. Těžko říct, jak to bude fungovat v seriálovém formátu.
24407
Otázka ceny, Menší zlo. Tyhle dvě povídky zfilmovaný, až lidi uvidí, obzvlášť jestli se je obě povede nacpat do vlastních epizod, ty vole. Což mě mimochodem vede k dojmu, že by seriálu, alespoň ze začátku, slušelo POV vyprávění. První epizoda Geralt, druhá Yennefer, třetí Ciri, atd., a třeba až v 7-8 ty linky smíchat. Za a) by to mělo soustředěnější vyprávění, které se hodí na world building, a za b) by se nerušila právě ta údernost jednotlivých povídek. Ale vzhledem k tomu, jak Lauren miluje první knížku, tak jsem si skoro jistý, že Hlas rozumu bude stejně jako tam pojící můstek ke všemu, a bude se to míchat už od začátku. Těžko říct, jak to bude fungovat v seriálovém formátu.
0 0
reagovat
Pridám zopár mojich postrehov, možno sa mýlim :)) ak, tak ma niekto opravte, možno pre niekoho to budú spoilery, teda pre tých čo nečítali knihy tak radšej nepokračujte:

Scénka s Yennefer a škraboškou nevyzerá ako nejaký bál, ale skôr pekné orgie, keď si všimnete okolité postavy sú povyzliekané a je tam kopa nahých žien. Neviem čo za scénku to bude ale pochybujem že by sa v prvej sérii mali dostať ku Krvi Elfov, myslím že som niekde čítal že Bitka o Soddenský pahorek by mala byť záverečná udalosť prvej série, aj by to celkom sedelo ;)

Keď už som pri tých bitkách, tá z traileru podľa všetkého nebude tá o Soddenský Pahorek, ale skôr to tipujem na bitku o Marnadal, medzi vojskami Cintry a Nilfgaardu, na štítoch vojakov vidno erb Cintry, tri zlaté levy na modrom pozadí, vidieť tam aj kráľovnú Calanthé ktorá sa s poslednými mužmi hrdinne prebojovala z obkľúčenia a dala sa na ústup. Neskôr nasledovala udalosť známa ako Masaker v Cintre, ktorý je tiež vidieť v ukážke a počas ktorého Ciri utiekla k Dryádam.

Rozhovor zraneného Geralta s Triss vyzerá že je z udalostí po Wyzimskej Strige kedy sa liečil vo svätyni Melitelé u Nenneke, čiže ešte pred bitkou o Soddenský pahorek ktorej sa Triss zúčastní a utrpí ťažké zranenia.

V ukážke sú vidno aj udalosti z poviedky Otázka Ceny, vidno tam Ježka Dunyho, ktorý sa vrhne do boja proti vojakom, Pavettu ako svojim krikom všetkých okolo odhodí vrátane poblíž stojaceho Geralta ;)
24385
Pridám zopár mojich postrehov, možno sa mýlim *:))* ak, tak ma niekto opravte, možno pre niekoho to budú spoilery, teda pre tých čo nečítali knihy tak radšej nepokračujte: Scénka s Yennefer a škraboškou nevyzerá ako nejaký bál, ale skôr pekné orgie, keď si všimnete okolité postavy sú povyzliekané a je tam kopa nahých žien. Neviem čo za scénku to bude ale pochybujem že by sa v prvej sérii mali dostať ku Krvi Elfov, myslím že som niekde čítal že Bitka o Soddenský pahorek by mala byť záverečná udalosť prvej série, aj by to celkom sedelo ;) Keď už som pri tých bitkách, tá z traileru podľa všetkého nebude tá o Soddenský Pahorek, ale skôr to tipujem na bitku o Marnadal, medzi vojskami Cintry a Nilfgaardu, na štítoch vojakov vidno erb Cintry, tri zlaté levy na modrom pozadí, vidieť tam aj kráľovnú Calanthé ktorá sa s poslednými mužmi hrdinne prebojovala z obkľúčenia a dala sa na ústup. Neskôr nasledovala udalosť známa ako Masaker v Cintre, ktorý je tiež vidieť v ukážke a počas ktorého Ciri utiekla k Dryádam. Rozhovor zraneného Geralta s Triss vyzerá že je z udalostí po Wyzimskej Strige kedy sa liečil vo svätyni Melitelé u Nenneke, čiže ešte pred bitkou o Soddenský pahorek ktorej sa Triss zúčastní a utrpí ťažké zranenia. V ukážke sú vidno aj udalosti z poviedky Otázka Ceny, vidno tam Ježka Dunyho, ktorý sa vrhne do boja proti vojakom, Pavettu ako svojim krikom všetkých okolo odhodí vrátane poblíž stojaceho Geralta *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se