Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Big Lebowski u CIA


ikona
Spooner
bridgesfxold man
Herecký veterán Jeff Bridges se po 50 letech vrací do bedny. V čem ho uvidíme? 

Představovat Jeffa Bridgese vám asi předpokládat nemusím. Ostatně, tohoto hereckého veterána vidíme vždycky před kamerou asi všichni hrozně rádi, špatné hrát opravdu neumí a i mnohdy průserové projekty byly díky němu aspoň trochu snesitelné. A nyní se tento matador rozhodl po více než 50 letech vrátit na místo, kde v podstatě začínal, tedy do televize. A jeho nový projekt by vás možná mohl hodně zajímat.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v seriálu The Old Man podle knihy Thomase Perryho. Slavný herec zde pak ztvární bývalého agenta CIA Dana Chase, jenž ovšem vládní agenturu před desítkami let opustil a nyní se úspěšně skrývá. Tedy aspoň do doby, než se ho nájemný vrah nepokusí zabít a on se bude muset vrátit zpátky do akce. A aby přežil, bude se muset vypořádat se svou minulostí. Ano, nijak originálně to na první pohled nezní, i přesto se vyplatí novince věnovat pozornost. Zaprvé ji má na starosti kabelovka FX, jenž má na kvalitní dramata solidní čuch. Zadruhé pak scénář sepisují tvůrci pirátské pecky Black Sails, Jon Steinberg and Robert Levine. A v poslední řadě zde prostě bude hrát starý dobrý Jeff. A to nám zatím k velké zvědavosti opravdu stačí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace