Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude nové American Crime Story?


ikona
Spooner
american crime storyfximpeachment
Třetí řada oceňované minisérie se konečně blíží. O čem bude a kdo si v ní zahraje? 

American Crime Story patři bez pochyby mezi nejoceňovanější antologie současnosti. I když vražda Versaceho neměla už tak vysoké kvality, jako parádní soudní proces O. J. Simpsona, pořád sbírala jedno ocenění za druhým. I přesto si dává tvůrce Ryan Murphy s třetí řadou dost na čas a už teď je jasné, že překoná dvouletou pauzu mezi předchozími sériemi. Původně navíc měla další štace pojednávat o hurikánu Katrina, projekt už byl dokonce obsazen Dennisem Quaidem či Annette Bening, Murphy a jeho tým ovšem tento nápad po dlouhém oddalování smetli definitivně ze stolu. A nyní je konečně jasné, o jaké kauze třetí štace bude.

 

Nová série ponese podtitul Impeachment a bude pojednávat o sexuálním skandálu Billa Clintona, jenž ho málem stál prezidentské křeslo v Bílém domě. Seriál se pak zaměří na osud tří zásadních žen v této kauze, a to samozřejmě na Moniku Lewinskou, která bude sérii také produkovat, Paulu Jones a Lindu Tripp. Tato hlavní trojice už se dokonce dočkala i obsazení. Lindu Tripp si samozřejmě zahraje Murphyho oblíbenkyně Sarah Paulson, Annaleigh Ashford z Masters of Sex ztvární Paulu Jones a Moniku Lewinskou si zahraje Beanie Feldstein z nedávné komedie Šprtky to chtěj taky. Obsazení Clintona a spol. zatím není známo, dosud to ale vypadá, že Murphy nebude spoléhat na hvězdy tolik, jako v minulosti. Natáčení začne na začátku příštího roku a kabelovka FX už sérii dokonce stanovila premiéru na 27. září 2020. Tak uvidíme, zda se i do třetice dočkáme kvalitativní pecky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace