Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá nálož nových hrdinů


ikona
Spooner
disneyfalconhulklokimarvelmoon knightms marvelscarlet witchshe hulkvisionwandavisionwinter soldier
Comicsový gigant chystá vlastní seriál pro She-Hulk i první muslimskou superhrdinku! 

Asi všichni už víme, že Marvel pod taktovkou Kevina Feige hodlá na blížící se streamovací službě Disney+ šlápnout v seriálových vodách na plný plyn. Sólovky Lokiho, Hawkeye, Falcona s Winter Soldierem a zejména Scarlet Witch s Visionem bude nedílnou součástí 4. fáze univerza a budou propojeny s filmy. Marvel ovšem na seriálovém rybníčku nehodlá spoléhat jen na prověřené hrdiny a hodlá zde představit i trojici nových tváří. Marvel Studios, samozřejmě pod Feigovou záštitou, totiž na D23 Expo představilo tři nové tituly, s nimiž se comicsový gigant neváhá malinko zariskovat. Tak si je pojďme představit.

 

She-Hulk – Rozhodně nejznámější z trojice nových hrdinů. Novinka bude pojednávat o Jennifer Walters, právničce a zejména sestřence Bruce Bannera, která od něj po vážném zranění dostane transfúzi krve a začne být poté samozřejmě malinko zelenější. Dočkáme se tedy ve vedlejší roli i Marka Ruffala? Nedivili bychom se, ale zatím můžeme jen spekulovat. She-Hulk je pak v comicsech členem nejen Avengers, ale také např. Defenders či Fantastické čtyřky. Potenciál do budoucna tedy rozhodně není malý.

Moon Knight – Méně známý hrdina od Marvelu, jehož sólovka by mohla být poměrně slušná divočina. Hlavní postavou bude bývalý agent CIA Marc Spector, který je málem zabit teroristou zvaný Bushman. Zachrání ho však tajemný Moon God Khonshu a stává se z něj hrdina Moon Knight, v jehož hlavě se ovšem perou a střídají čtyři rozdílné osobnosti. Musí se spolu ale začít hodně rychle spolupracovat.

Ms. Marvel – V Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings nám Marvel představí svého prvního asijského hrdinou, Ms. Marvel zase první muslimskou superhrdinku. Projekt bude pojednávat o puberťačce s pákistánsko-americkými kořeny Kamele Kahn, jejíž zvláštní schopností v boji se zločinem je natahovat se a měnit tvar. A pokud se vám titul plete s Captain Marvel, tak právě pseudonym Ms. Marvel Carol Danvers v comicsech taky nějakých čas používala. Příliš nás však netěší fakt, že showrunnerkou projektu je scenáristka Bisha K. Ali, jež má na kontě aktuální seriálovou zbytečnost Čtyři svatby a jeden pohřeb.

 

Marvel ovšem neohlašoval pouze nové seriály, ale dodal slušnou porci informaci také k těm již ohlášeným. Potvrdil tak konečně, že do týmovy Falcon and The Winter Soldier se vrátí Emily VanCamp coby Sharon Carter. Wyatt Russell z Overlord si zde pak zahraje Johna Walkera, známého z comicsů jako záporáka Super Patriota. Chystaná série WandaVision přivítá staré známé v podobě hláškující Kat Dennings z Thora a Randalla Parka aka bývalého agenta SHIELD Jimmy Woo z druhého Ant-Mana. Dále se zde pak můžeme těšit na Kathryn Hahn z Transparent či Matek na tahu, projekt pak bude režírovat televizní režisér Matt Shakman (Hra o trůny, Fargo a tuna dalších seriálů).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace