Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel Hawkeye svoji žákyni?


ikona
Spooner
disneyfalconhaweyemarvelsteinfeldwandavisionwinter soldier
Která mladá hvězda se objeví vedle Jeremyho Rennera v chystané comicsovce? 

Co si budeme povídat, do příchodu dlouho očekávané sólovky Hawkeye na streamovací službu Disney+ nám zbývá ještě zatraceně hodně času. Ostatně, známý lukostřelec má v postatě uzavírat 4. fázi marveláckého univerza a Kevin Feige a spol. momentálně pracují spíše na týmovce Falcona s Winter Soldierem a podle všeho ulítlém WandaVision. Jenže to neznamená, že by byl okolo Clinta Bartona úplný klid. Naopak, poslední dny začíná být kolem této novinky pořádně rušno. Marvel totiž před pár dny oznámil, že scénář si vezme na starosti jeden z autorů seriálové pecky Mad Men, Jonathan Igla, a nyní už možná máme jasno o dalším jménu. A to rovnou o tom nejdůležitějším.

 

The Hollywood Reporter totiž přišel se zprávou, že okolo druhé hlavní role Kate Bishop, začíná kroužit čím dál úspěšnější Hailee Steinfeld. Ta na sebe samozřejmě nejvíce upozornila v coenovce Opravdová kuráž, v posledních letech jsme ji pak mohli vidět např. v Bumblebeem či hudební sérii Ladíme. A už za pár měsíců si střihne svou první seriálovou štaci v dobovce od Appleu, Dickinson. I když ji osobně nemám příliš v lásce, tahle holčina se rozhodně snaží prosadit. A podle zatím nepotvrzených informací by právě ona mohla být novou hrdinkou Kate Bishop, kterou bude Hawkeye v seriálu učit bojovat s lukem a šípem a dříve či později se stane jeho nástupkyní. No, uvidíme, zda se právě ona stane poměrně výraznou hereckou posilou. Co byste na Hailee s lukem a šípem říkali vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace