Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové střípky: Raylan Givens ve Fargu


ikona
Sam.Vimes
střípky
Kdo se objeví v Crisis on Infinite Earths a kde se bude natáčet Pán prstenů? 

S novými seriálovými střípky opět nastal čas stručně projet krátké novinky ze světa seriálů, na něž se nedostalo samostatného článku, ale zapadnout by neměly. Animovaný South Park dostal objednávku na rovnou tři série najednou, tj. až do 26. řady. Naopak tvůrci Přátel se nedávno opět nechali slyšet, že tento slavný sitcom pokračování po letech opravdu nedostane. A ani reboot. Mezitím fanoušci seriálu Psych očekávají již druhý film, jeho premiéra se ale aktuálně odsunula na rok 2020. Již ale známe jeho název: Psych 2: Lassie Come Home, který odkazuje k jedné z hlavních postav, Karltonu Lassiterovi (Tim Omundson).


Ve třetí řadě fantasy adaptace románu Neila Gaimana American Gods si zahraje Marylin Manson. Ztvární příhodnou roli zpěváka vikingské death metalové kapely, kterou Odin využije pro čerpání moci. V desáté řadě Shameless se objeví Constance Zimmer, zahraje si bohatou a inteligentní Claudii. 

Čtvrtá série antologie Fargo se bude odehrávat v Kansas City 50. let a budou se v ní srážet dvě skupiny místních obyvatel - migranti původně z jihu Evropy a Afroameričané. K obsazení se právě připojil Timothy Olyphant, hvězda moderního westernu Justified. Natáčet se začne během podzimu a s premiérou se počítá na příští rok. V připravovaném wrestlingovém dramatu Heels se vedle Stephena Amella objeví Alexander Ludwig z Vikingů, zahraje si bratra a rivala Amellovy postavy.

V zatím největším CW cross-overu Crisis on Infinite Earths, kde se protne víc alternativních realit a víc verzí stejných postav, se k již tak početným hereckým hostům přidávají Tom Welling a Erica Durance, aby si zopakovali své role Supermana a Lois Lane ze Smallville. K obsazení páté řady Supergirl se zase připojí Cara Buono (Stranger Things) and Mitch Pileggi (Akta X), oba si zahrají prastaré mimozemšťany skrývající se na Zemi.

Seriálový Pán prstenů se bude natáčet na Novém Zélandu. Kde taky jinde, že. Natáčení by mělo začít v Aucklandu během několika měsíců. U fantasy ještě zůstaneme. Vynikající Kronika královraha od Patricka Rothfusse měla dostat film a k němu ještě prequelový seriál na Showtime. Stanice ale seriál odřekla a produkující Lionsgate mu teď hledá nový domov. Scénáře píše John Rogers (Leverage) a o hudbu by se měl stejně jako u filmu postarat Lin-Manuel Miranda.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace