Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Battlestar Galactica se vrátí


ikona
Spooner
battlestargalacticanbc
Sci-fi kultovka se dočká dalšího rebootu. Vážně ho potřebujeme? 

Nové tisíciletí nám asi nenabídlo kultovnější a velebnější seriálové sci-fi, než jakým je Battlestar Galactica. Remake původního seriálu ze 70. let byl minulou dekádu obrovským hitem a peckou, na niž vzpomínají fanoušci žánru do teď. Vznikla tak značka, díky níž vznikl i neúspěšný spin-off Caprica či pár televizních filmů. A která brzy zase ožije. Battlestar Galactica se totiž dočká dalšího rebootu.

 

Vesmírná kultovka se má stát jednou z hlavních vlajkových lodí nové streamovací služby od NBC s podivným názvem Peacock, která odstartuje v USA v dubnu příštího roku. Než se ovšem začnete automaticky bát zprznění značky, možná vás malinko uklidním. Novou verzi boje zbytku lidí proti Cylonům si totiž vezme na paškál Sam Esmail, tvůrce oceňovaných kousků Mr. Robot a Homecoming. A tento vycházející televizní talent už stihl dokázat, že mu kvality a nápady nechybí. Nic konkrétního však o nové Galactice zatím nevíme. Zda půjde o klasický remake se vším všudy, nebo tvůrci přistoupí k rebootu trochu vynalézavější cestou, si tedy budeme muset ještě počkat. Esmail ovšem dostal tvůrčí požehnání od Ronalda D. Moorea, showrunnera přes deset let staré pecky. A ten by snad na katastrofální ždímání značky nekývnul.

UPDATE: Sam Esmail naštěstí popřel, že by mělo jít o remake. Bude se jednat o zcela nový příběh ve známém universu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace