Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uprchlík míří do seriálu


ikona
Spooner
quibisutherlanduprchlík
Filmová klasika s Harrisonem Fordem se dočká nového hávu s hodně lákavým obsazením. 

Asi se všichni shodneme na tom, že Uprchlík patří bez debat mezi nejlepší thrillery 90. let a je dnes po právu žánrovou klasikou. Harrison Ford v nejlepší formě očišťující své jméno, Tommy Lee Jones ve své oscarové roli, dokonale precizní režie… je to prostě pecka, která ani po více než čtvrt století nestárne. Jenže jak už to tak v Hollywoodu bývá, producenti musí téměř každou klasiku vytěžit do modernějšího remaku. Tentokrát by to ovšem nemuselo tolik bolet.

 

Uprchlík se dočká seriálové verze na chystané platformě Quibi. Hlavní hrdina Mike Ferro pak tentokrát nebude neprávem obviněn z vraždy své manželky, ale ze série bombových útoků v Los Angeles. A jelikož ho svět díky sociálním sítím a moderním technologiím odsoudí poměrně brzy a po stopě mu jde legendární detektiv Clay Bryce, musí dopadnout pravého pachatele co nejrychleji. Zajímavé je pak v tomto případě zejména herecké obsazení. Titulní Uprchlíka si totiž po Fordovi střihne sympaťák Boyd Holbrook z Logana, posledního Predátora a Narcos. A ten už párkrát ukázal, že mu charisma nechybí. V patách mu pak nepůjde nikdo menší než neméně charismatický Kiefer Sutherland. Jo, Tommy Lee Jones si asi nemohl přát lepšího nástupce, než bývalého představitele Jacka Bauera. Režie se pak ujme veterán Stephen Hopkins, jenž byl přítomen právě u počátku kultovních 24 hodin. S tímto castingem by se zkrátka úplná zbytečnost konat nemusela.

Vytáhni v hospodě: Uprchlík se s novou verzí vlastně vrátí na domácí seriálový píseček. Devadesátková klasika je totiž remakem stejnojmenného seriálu z 60. let.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace