Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Penny a tajemná mrtvola


ikona
Spooner
big bang theorycuocohbo maxpennytbbtteorie velkeho tresku
Hvězda Teorie velkého třesku zkusí své štěstí v naprosto odlišném žánru. 

Kaley Cuoco patří mezi ty seriálové herečky, které už mají vyděláno asi i na důchod. Díky populární Teorii velkého třesku se z ní stala nejen televizní hvězda, ale podle Forbes letos také jedna z nejlépe placených hereček Hollywoodu. Ještě aby ne, když za jednu epizodu jí přistál na kontě necelý milion dolarů. Éra Sheldona a spol. ovšem letos skončila a herečka musí prokázat, že se dokáže prosadit i mimo roli sympatické Penny. A začíná na tom docela pracovat. Už brzy ji uslyšíme v chystaném DC animovaném seriálu coby Harley Quinn a nyní ulovila i svou další hranou seriálovou roli. Tentokrát jí však před kamerou moc do smíchu nebude.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v temném thrilleru The Flight Attendant podle předlohy Chrise Bohjaliana. Kaley si zahraje titulní letušku, která se jednoho dne probudí v neznámém hotelu vedle mrtvoly tajemného muže. A její život se tím samozřejmě od základu změní. Hvězda oblíbeného sitcomu se tak zkusí prosadit i v dosti vážnější úloze. Kromě ní se pak v projektu chystané streamovací služby HBO Max objeví také Sonoya Mizuno z Maniaca. Novinku má na starosti producent Supernatural Steve Yockey. Necháme se překvapit, zda dokáže známá hvězdička přesvědčit o svých hereckých schopnostech, nebo zůstane jen herečkou jedné role.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace