Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Baby Driver míří do Tokia


ikona
Spooner
elgorthbohbo maxmanntokyo vice
Talentovaný herec se představí v nadějné kriminálce pod taktovkou režijní legendy. 

Ansel Elgort bývá počítán mezi ty nadějné mladé hvězdy Hollywoodu, který má po Baby Driverovi a romantice Hvězdy nám nepřály solidně našlápnuto. Od té doby má ovšem na kontě spíš propadáky a nejspíš doufá, že mu tuto bilanci vylepší Spielbergovo West Side Story. A tak je nejvyšší čas přesvědčit o svém talentu i na seriálovém poli. A vybral si k tomu zatraceně zajímavou látku.

 

Zahraje si v novince od streamovací služby HBO Max, Tokyo Vice. V novince podle románu Jakea Adelsteina si zahraje amerického novináře, jenž v Tokiu sleduje práci místní policie a narazí zde na rozsáhlou korupci. Pomoc pak najde u detektiva Hirota v podání Kena Watanabeho, jenž mu coby mentor pomáhá pohybovat se mezi tenkou hranicí policejní práce a organizovaného zločinu. Nadějná kriminálka by vás pak mohla zajímat i proto, že právě dostala špičkový režijní dohled. Režie pilotu se totiž neujme nikdo menší než legendární Michael Mann, tvůrce Posledního Mohykána, Nelítostného souboje či filmového i seriálového Miami Vice. A jelikož po propadáku Hacker o něm nebylo prakticky slyšet, jsme rádi, že ho uvidíme aspoň za kamerou slibného seriálu. Snad mu to nakopne kariéru k dalším filmovým peckám.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace