Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Lantern míří do seriálu


ikona
Spooner
arrowberlantiflashgreen lanternhbohbo max
Slavný comicsový hrdina míří na novou streamovací službu. Kdo se ho ujme? 

Green Lantern patří bez pochyby mezi největší superhrdiny od DC, v hrané podobě se mu ale zatím příliš nedaří. Na film s Ryanem Reynoldsem by nejraději všichni zapomněli (zejména sám Reynolds) a o novém celovečeráku Green Lantern Corps se sice stále mluví, ale reálně se projekt už několik let nikam neposunul. Jenže nakonec se zeleného hrdiny nakonec prozatím dočkáme aspoň v seriálové podobě.

 

Seriál o Green Lanternovi totiž aktuálně chystá streamovací služba HBO Max. I když zatím není moc jasné, co od comicsovky vůbec čekat. Podle tvůrců bude totiž novinka spíš na motivy slavného comicsu. Není tak zatím vůbec jasné, kam nás seriál zavede, a s kterým Lanternem (či s kolika) se nakonec setkáme. Seriál má každopádně na starosti prověřený Greg Berlanti, producent šéfující celému Arrowverse na CW. A jelikož Arrow s Flashem a spol. budou mít nový streamovací domov právě na HBO Max, nedivil by se v budoucnu ani menšímu crossoveru. Celý projekt je ovšem zřejmě ještě v plenkách. Určitě se bude ale jednat o jednu z novinek, již budou na službě věnovat hodně pozornosti.

Vytáhni v hospodě: Greg Berlanti chystá na HBO Max ještě comicsovku Strange Adventures. Bude se jednat o antologii s příběhy různých postav DC univerza. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace