Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Equalizer míří do bedny


ikona
Spooner
cbsequalizerlatifah
Úspěšný akčňák s Denzelem Washingtonem se dočká seriálové verze s nečekanou hrdinkou. 

Akční The Equalizer možná nepatří mezi největší pecky v kariéře Denzela Washingtona, rozhodně se ale v případě obou dílů jednalo o slušné žánrovky, které navíc díky charismatu hlavní hvězdy vydělaly i solidní balík. O třetím dílu se pak sice překvapivě zatím nemluví, producenti ale mají evidentně záložní plán. The Equalizer, jenž byl předělávkou stejnojmenného seriálu z 80. let, se totiž vrací zpátky do bedny.

 

Seriál chystá továrna na spíše rutinní kriminálky, stanice CBS, společně s tvůrci pohodového Castlea, Andrew Marlowem a Terri Miller. V tomto zpracování ovšem dojde k velmi razantní změně. Denzela totiž na obrazovkách logicky neuvidíme. Místo toho bude bývalý člen elitní vojenské jednotky, jenž na odpočinku pomáhá lidem, kteří se jinak pomoci nedočkají, tentokrát žena. A tu bude hrát v posledních letech spíše zapadlá Queen Latifah. A to je na roli drsňačky, jež by měla předvést i trochu té akce, dosti netradiční volba. Ale je dost možné, že tvůrci Castlea na zabití budou spoléhat spíše na humor, což by v tomto případě sedělo. I přesto bych si dal asi radši celovečerní trojku s Denzelem.   

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace