Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čínská čtvrť dostane prequel od Finchera


ikona
Sam.Vimes
čínská čtvrťdavid fincherchinatownnetflixprequel
Další slavný film se dočká seriálového bratříčka. 

Čistě původní náměty se dnes topí mezi záplavou recyklátů. Osobně na rovinu přiznávám, že už mě novinky typu „známý film dostane seriálový prequel / spin-off / rip-off“ trochu unavují. Někdy se to povede, jako třeba v případech seriálů Fargo nebo Ash vs Evil Dead, většinou je z toho však jen zbytečné ždímání značky. Tohle by ale snad mohl být ten vzácnější, první případ.


Chystá se totiž seriálový prequel k filmu Čínská čtvrť a pro Netflix ho připravují David Fincher a autor oscarového scénáře původního filmu Robert Towne. Podle smlouvy se má prý Fincher zatím podílet jen na scénáři pilotní epizody, tak nějak se ale počítá s tím, že by ji pak mohl i režírovat. Seriál se bude točit okolo mladého Jakea Gittese (Nicholsonovy postavy). Nemám sice pocit, že by svět nutně potřeboval prequel Čínské čtvrti, s Fincherem na palubě by to ale snad nemusela být zbytečnost. Film z roku 1974 od Romana Polanskiho se odehrává v prosluněné předválečné Kalifornii, kde noblesní dáma (Faye Dunaway) najme detektiva Gittese (Jack Nicholson), aby vypátral nevěru jejího manžela. Vyšetřování se samozřejmě zkomplikuje a zavede ho do titulní Čínské čtvrti…

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace