Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našlo Crown novou královnu?


ikona
Spooner
colmancrownnetflixstaunton
Kdo se po Claire Foy a Olivii Colman možná ujme role Alžběty II. v oceňovaném hitu? 

Je to teprve týden, co nám Netflix naservíroval očekávanou třetí sérii oceňovaného hitu The Crown se zcela novým obsazením. Diváky oblíbenou Claire Foy či Matte Smithe vystřídali v nové sérii kvůli zestárnutí postav oscarová Olivia Colman, Tobias Menzies či Helen Bonham Carter. A podle prvních reakcí (naši recenzi čekejte brzy) vyšla tato castingová sázka zase na jedničku. K podobnému hereckému střídání pak opět dojde po dvou sezónách, a jelikož je produkce té čtvrté již v plném proudu, tvůrci se po dalším novém obsazení možná už začínají poohlížet. A podle některých informací už možná další představitelku královny Alžběty II. dokonce i našli.

 

V britských médiích se totiž před pár dny objevila zpráva, že současnou královnu si v páté a šesté řadě, jež budou nejspíš zároveň i těmi posledními, zahraje britská veteránka Imelda Staunton. Tu diváci znají především jako Dolores Umbridge z Harryho Pottera. Nedávno jste ji ale mohli vidět i ve filmovém Panství Downton či obou dílech Paddingtona a Zloby. A nutno říct, že by šlo jistě o další zatraceně zajímavou hereckou volbu, která by za svými předchůdkyněmi nezaostávala. I když jsem tak nějak doufal, že tvůrce seriálu Peter Morgan uzavře svůj pomyslný kruh a do posledních řad obsadí Helen Mirren. Na druhou stranu, to však vlastně ještě není ztraceno. Netflix totiž tyto herecké spekulace brzy označil za pouhé drby, jelikož se všechny práce soustředí na čtvrtou královskou štaci a další ročníky ještě nebyly oficiálně odklepnuty. Server Deadline ovšem následně přišel s informací, že Netflix s Imeldou Staunton opravdu jedná, jen ještě není dohoda dotáhnuta do konce. Tyto drby tak nemusí být tak daleko od pravdy. Co byste na tuto představitelku královny říkali?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace