Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazon našel svou Galadriel


ikona
krauset
amazongaladriellord-of-the-ringsmiddle-earthpan-prstenustredozem
Kdo si zahraje Paní Lórienu? 

Morfydd Clark získala roli v Pánu prstenů od Amazonu a proslýchá se velmi spolehlivě, že půjde o Galadriel, Paní světla. Galadriel ve Druhém věku, v němž se má seriál odehrávat, začala vládnout v Lothlórienu a varovala před Annatarem, který nabízel elfům svůj um při kování Prstenů. Její nedůvěra byla opodstatněná, protože Annatar se ukázal být pouze sličnou podobou Saurona. Morfydd se představila v seriálu Patrick Melrose, nyní hraje v His Dark Materials (Jeho temné esence) a příští rok ji uvidíme ve filmu The Personal History of David Copperfield s Devem Patelem na motivy Dickensova románu. 

 

Morfydd Clark přibyla ke castingu čítajícímu Markellu Kavenagh, Josepha Mawleho a Maxima Baldryho. Před týdnem se vyrojily zprávy, že se v seriálu ale neobjeví předtím ohlášený Will Poulter. Tvůrci seriálového Pána prstenů jsou JD Payne a Patrick McKay, úvodní epizody natočí J. A. Bayona (Sirotčinec, Nic nás nerozdělí, pilot Penny Dreadful a Jurský svět: Zánik říše). U projektu je též Bryan Cogman, jeden z producentů a scenáristů Hry o trůny, John Howe, slavný ilustrátor Tolkienových děl, jenž pracoval velmi výrazně už na adaptacích Petera Jacksona, a nejvýznamnější tolkienovský badatel Tom Shippey. Natáčet se bude na Novém Zélandu a první série by měla čítat dvacet epizod.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace