Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se dalších Star Wars Rebels?


ikona
Spooner
disneypovstalcirebelsstar wars
Oblíbený animák z předaleké galaxie se možná dočká pokračování. 

Disney to s dojením Star Wars na své nové streamovací službě myslí opravdu vážně. K Mandalorianovi máme sice v redakci výhrady, bez debat však šlo o megahit, který bude živit internet díky Baby Yodovi ještě dlouho. To je ale teprve začátek. Kromě druhé série námezdního lovce se chystá také sólovka Obi-Wana Kenobi či Cassiana Andora z Rogue One a na Disney+ se ještě letos vrátí i animované Klonové války. Není to pak nejspíš jediný animák se světelnými meči, který hodlají u Disneyho vrátit zpátky k životu. Ano, do hry se dost možná vrátí také Star Wars Rebels.

 

S touto spekulací přišel minimálně server Star Wars Unity. Podle těchto informací se na pokračování animovaných Povstalců už pracuje a premiéru by měli stihnout ještě tento rok. Což by bylo asi docela překvápko. Nová řada by se pak měla točit okolo fanoušky oblíbené Ahsoky Tano a Sabine Wren, jež se budou snažit vypátrat Ezru Bridgera. Guru animovaných Star Wars Dave Filoni by se pak měl na projektu údajně také podílet, kvůli své vytíženosti na druhé řadě Mandaloriana se ale nebude jednat o pozici showrunnera. Nesmíme ovšem zapomenout, že se jedná pořád hlavně o spekulaci. Dali byste si další řadu Povstalců, nebo vám animované Star Wars nic neříkají?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace