Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Watchmen to balí?


ikona
Spooner
hbolindelofwatchmen
Proč se nejspíš nedočkáme druhé řady comicsového hitu? 

Seriálové pokračování kultovních Watchmen se stalo na HBO poměrně slušným hitem a mezi zahraničními kritiky byl jedním z nejlépe hodnocených seriálů loňského roku. Ostatně, i druhé místo v našem žebříčku top novinek naznačuje, že rozhodně nešlo o žádný propadák a jednička mezi kabelovkami zase jednou trefila jackpot. Kolem další série ovšem bylo dlouho docela ticho. Tvůrce seriálu Damon Lindelof se už dříve vyjádřil, že neví, zda se k projektu vůbec vrátí a naznačil, že se může jednat klidně i antologii, kdy se každé série ujme někdo jiný. Nyní to ale vypadá, že se dalších řad nedočkáme vůbec.

 

Lindelof totiž v rozhovoru pro USA Today řekl, že nemá nejmenší zájem se k Watchmen vracet. Svůj příběh zkrátka dovyprávěl a nemá proč pokračovat. Zároveň dal však HBO symbolické svolení sérii svěřit do jiných rukou. Jenže to asi nehrozí. Programový ředitel HBO Casey Bloys totiž reagoval tím, že seriálové Watchmen si bez Lindelofa neumí představit a pokračování série nyní považuje za velmi nepravděpodobné. Vše se samozřejmě může časem změnit, nyní to však vypadá, že jsou Watchmen u ledu a dalšího nášupu se nedočkáme. Což je vlastně v tomto případě vzhledem ke skvělé uzavřenosti i dobrá zpráva. Nebo byste si dali pokračování pod jiným tvůrčím vedením?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace