Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Travolta a Kevin Hart spojí síly


ikona
Spooner
die harthartquibitravolta
Bývalá a současná hvězda se představí v nové hvězdné komediální sérii. 

Plánovaná streamovací aplikace Quibi patří mezi nováčky, jež by chtěla letos (konkrétně od dubna) zásadně vtrhnout na seriálový trh. Já ale vlastně pořád nevím, co si o ní mám myslet. Mobilní aplikace, která nám bude servírovat pouze krátké epizody okolo 10 minut, a jejíž teaser na seriálového Uprchlíka vypadal dosti nízkorozpočtově? No, uvidíme. Pravdou ovšem zůstává, že na službu chystají své projekty i takoví velikáni jako Ridley Scott, Guillermo del Toro či Steven Soderbergh, takže odepisovat Quibi předem by se rozhodně nemuselo vyplatit. Nyní navíc tamní kravaťáci odklepli další hvězdný projekt, jenž by jim mohl zajistit solidní sledovanost.

 

V novince Die Hart se totiž sejde jedna z největších hvězd současnosti Kevin… ehm, Hart s hereckým veteránem Johnem Travoltou. Což zní jako hodně zajímavá kombinace. Hart si v komediální sérii zahraje fiktivní verzi sebe sama. Tedy úspěšného herce, jenž má ovšem po krk své komediální škatulky a chtěl by se stát akčním hrdinou. Jenže ještě před tím, než se dočká své vysněné role, musí absolvovat trénink v nejslavnější škole pro akční hvězdy pod vedením totálního magora, jehož si zahraje právě Travolta. Herec si tak sáhne až na dno svých sil, musí přežít řadu přepálených akčních sekvencí a překonat svůj strach. Na scénáři se pak podílí autor Johna Wicka Derek Kolstad a tvůrce loňské, a dosti povedené, Spolujízdy Tripper Clancy. Což je solidní tvůrčí dvojka pro akční komedii. Snad ji tedy nezabije krátká stopáž a Kevin Hart nebude mít spíš otravnější chvilku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace