Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Josh Brolin se vrací do televize


ikona
Sam.Vimes
amazonjosh brolinouter range
Představitel Thanose si po delší době zahraje hlavní roli v seriálu. 

Josh Brolin se v poslední době objevil ve dvou velkých komiksových sériích, když si zahrál Thanose ve třetích a čtvrtých Avengers a mutanta Cablea v druhém Deadpoolovi. Nedělá mu ale nejmenší problém být za drsňáka i bez superschopností, jako třeba v Sicariu, a na druhou stranu se může chlubit i oscarovou nominací za roli ve filmu Milk. Aktuálně se na něj můžeme těšit v nové filmové verzi Duny a teď už víme, co ho čeká dál. Zahraje si totiž hlavní roli v seriálu Outer Range pro Amazon Studios, kde se zároveň ujme i pozice výkonného producenta.

Outer Range má být mysteriózní drama, v jehož středu stojí wyomingský rančer Royal Abbot (Brolin), který na svém pozemku objeví nepochopitelnou záhadu. Pak se snaží udržet pohromadě svou rodinu a zachovat si styl života, na jaký jsou zvyklí, zatímco se musí potýkat s "neznámem". Nic víc oficiální synopse neříká, ale to už k mysterióznímu žánru tak nějak patří, takže se zkrátka můžeme těšit primárně kvůli Brolinovi. Ačkoliv ho pravděpodobně znáte především z filmů, tohle pro něj zdaleka není první seriálový projekt. Má za sebou třeba western Mladí jezdci nebo právnický seriál Mister Sterling. Outer Range píše a produkuje převážně divadelní scenárista Brian Watkins.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace