Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra Last of Us se představí na obrazovkách


ikona
Diego.Dorlan
adaptacehralastlast of usofplaystationusvideohra
Můžeme se těšit na snad nejlepší videoherní adaptaci? 

Tvůrce Černobylu Craig Mazin vytvoří pro HBO seriálovou adaptaci jedné z nejlepších a nejpopulárnějších her na Playstation. Last of Us je ten typ hry, který zaujal téměř každého, kdo vlastnil nebo stále vlastní tuto herní konzoli. Titul ověnčený desítkami cen, z nichž se většina týkala scénáře, postav či hereckých a dabérských výkonů, je jednou z těch her, jež vždy bývají zmiňovány jako ideální kandidáti na filmovou či seriálovou adaptaci. Enormní popularita této hry samozřejmě neznamená, že chystaný seriál bude určený pouze skalním fanouškům. Last of Us totiž oplývá úžasně napsanými a skvěle zahranými postavami, které mají potenciál uchvátit diváky na televizích obrazovkách stejným způsobem, jakým se jim to povedlo v herním provedení. Příběh Joela a Ellie se odehrává v postapokalyptickém světě, který se vyrovnává se zombie nákazou.

Co tedy vlastně všechno víme o projektu? Kromě tvůrce loňské pecky „Černobyl“ se na projektu bude podílet také samotný Neil Druckmann, který byl scenáristou a kreativním režisérem samotné hry. Příběh by měl být samozřejmě  adaptací, přičemž by měl pokrýt děj první hry s možným přesahem do jejího pokračování. To by mělo mít svou premiéru v květnu tohoto roku. S produkcí by pánům měla pomoci Carolyn Strauss, která má ve svém životopisu například Hru o trůny. Dalším producentem bude také Ewan Wells, ředitel studia Naughty Dog, jež Last of Us vydalo. Těšíte se na tuto chystanou adaptaci? Protože já rozhodně ano.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace