Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mandalorian získává hvězdnou posilu


ikona
Spooner
dawsondisneymandalorianstar wars
Kdo se objeví v druhé sérii seriálového hitu? A jakou známou postavu si zahraje? 

Mandalorian nás v redakci zrovna dvakrát nenadchnul a od prvního hraného seriálu ze světa Star Wars jsme přeci jen čekali malinko víc. Ve světě ovšem slavil, i díky virálnímu Baby Yodovi, obrovský úspěch a rozjíždějící se Disney+ si připsalo přesně takový hit, v jaký doufalo. A paradoxně tahle vesmírná jednohubka potěšila fanoušky mnohem víc, než o chvíli později devátá epizoda. Druhá série je pak už dotočena a stihla svou poslední klapku ještě před rušením všech produkcí kvůli koronaviru, takže se jí letos určitě dočkáme. A jak se zdá, tak tvůrci letos přijdou i se známou hereckou posilou.

V druhé řadě Mandaloriana se totiž podle všeho objeví půvabná Rosario Dawson, kterou vidíme vždycky rádi. Seriálovému rybníčku se navíc v posledních letech nevyhýbá a kromě účinkování v Marvel seriálech okolo Daredevila ji aktuálně můžete vidět i v novince Briarpatch a zahraje si v seriálové adaptaci comicscu DMZ. A nyní tedy evidentně přidává další výraznou roli. V Mandalorianovi by totiž neměla ztvárnit nikoho menšího než Ahsoku Tano, fanoušky oblíbenou postavu z animovaných Klonových válek. V Mandalorianovi se jí tak poprvé dočkáme v hrané, a rozhodně velmi nadějné, podobě. A co si budeme povídat, představa Rorasie Dawson se světelným mečem je hodně lákává. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace