Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Obi-Wan Kenobi našel nového scenáristu


ikona
Spooner
disneyewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Kdo nakonec sepíše sólovku oblíbeného rytíře Jedi? 

Na seriálovou sólovku Obi-Wana Kenobiho se v redakci těšíme už od jejího oznámení, jelikož Ewan McGregor je pořád celkem cool a tato slavná postava si další dobrodružství prostě zaslouží. Jenže jak už to tak se Star Wars projekty pod vedením Disneyho bývá, i tady se během příprav objevily problémy. Se scénářem Hosseina Aminiho (Drive, Sněhulák) byli totiž producenti v čele s Kathleen Kennedy tak nespokojení, že jeho verze letěla komplet do koše a začal se hledat jeho nástupce. Pre-produkce se tak údajně začala zpožďovat. I kvůli současné situaci okolo koronaviru není jasné, kdy se začne natáčet. V Disney+ už však alespoň našli nového scenáristu. A jeho jméno zní celkem nadějně.

Nové dobrodružství Obi-Wana Kenobi, jež se bude odehrávat 8 let po Pomstě Sithů, nakonec sepíše Joby Harold. Ten má na svém kontě zejména parádního Krále Artuše od Guye Ritchieho a je podepsaný také pod chystaným Army of the Dead od Zacka Snydera. Se seriálovým rybníčkem sice zatím moc zkušeností nemá, práce na velkých titulech mu ale evidentně nedělá problém. Uvidíme tedy, zda sázka na tuto scenáristickou kartu konečně vyjde a bude se jednat o jediný produkční problém rytíře Jedi. Tak snad bude moct režisérka Deborah Chow brzy moci začít natáčet.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace