Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Rogue One nabírá obsazení


ikona
Spooner
cassian andordiego lunadisneyprequelrogue onestar warsStellan Skarsgard
Která slavná tvář se objeví v dalším hraném seriálu ze světa Star Wars? 

Možná na to stejně jako já konstantně zapomínáte, ale na Disney+ se snaží vytěžit svět Star Wars v hrané podobě nejen skrz úspěšného Mandaloriana a návrat Obi-Wana Kenobiho, svého vlastního seriálu se však dočká také jedna z postav Rogue One, hrdinný Cassian Andor. A já vlastně pořád nechápu, proč se zrovna tento charakter dočká své vlastní sólovky. Na druhou stranu, u Disneyho věnují seriálu prozatím solidní péči. Vrátí se tak nejen Diego Luna v titulní roli či Alan Tudyk coby droid K-2SO, ale scénáře a režie některých epizod se ujme uznávaný Tony Gilroy, jenž pracoval i na zmiňovaném snímku. Ke starým známým se nyní přidávají i dvě nové herecké tváře. A jedna z nich by měla vzbudit celkem pozornost. 

V dosud nepojmenovaném seriálu by se totiž měl objevit Brit Kyle Soller z historického hitu Poldark a zejména herecký veterán a tvář několika filmových hitů, Stellan Skarsgård, jehož vidíme vždycky rádi. A po parádním Černobylu, za který si odnesl i Zlatý glóbus, se asi nejen v televizním rybníčku stal žádaným zbožím. Zatím není jasné, koho si on či jeho ostrovní kolega zahrají. Jisté ovšem je, že si producenti připsali hodně solidní zářez a castingovou jistotu. Jen pro úplnost raději připomenu, že seriál má být špiónským kouskem z předaleké galaxie, v němž bude hlavní hrdina v počátcích Rebelů plnit nebezpečné mise a příběh nás zavede postupně až k událostem vedoucím k ději v Rogue One. Snad tedy tento prequel nebude nakonec tak zbytečný, jak se zpočátku zdál.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace