Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podfukářský seriál Leverage se vrátí


ikona
Sam.Vimes
dokonalý podrazleveragenoah wyle
Podfukářské drama dostane další šanci a vrátí se i většina původního obsazení. 

IMDb TV se rozhodla oživit značku Leverage (Dokonalý podraz). Vrátí se čtyři z pěti původních hlavních herců – Beth Riesgraf (Parker), Gina Bellman (Sophie Devereaux) a Christian Kane (Eliot Spencer) jako součást stálého obsazení. Aldis Hodge (Alec Hardison) se pak objeví v menší míře, pravděpodobně kvůli časovým konfliktům s natáčením druhé řady jeho seriálu City on a Hill. Nevrátí se ovšem pátý člen původního týmu, Timothy Hutton, který aktuálně čelí obvinění ze sexuálního napadení. Místo něj se objeví Noah Wyle, který si zahrál hlavní roli v dobrodružných filmech a seriálu o knihovníkovi Flynnu Carsonovi.


Vrací se i původní tvůrci seriálu Dean Devlin a John Rogers. Devlin předtím produkoval filmy s Flynnem Carsonem a seriálové Knihovníky, kde si zahrál i Christian Kane. Natáčení první řady obnoveného Leverage by předběžně mělo začít koncem června nebo v červenci v americké Louisianě za „opatření, která štáb ochrání před koronavirovou pandemií.“ Původní Leverage běželo po pět sezón v letech 2008-2012 a točilo se okolo týmu napravených kriminálníků, kteří šli po krku zkorumpovaným korporacím a politikům a hájili zájmy chudých a bezmocných. IMDb TV je streamovací službou spadající pod Amazon, která je zdarma a žije z reklamy. Se seriálem Leverage měli ve své nabídce úspěch, a tak se rozhodli zainvestovat do pokračování.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace