Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parks and Recreation odvysílá speciální epizodu


ikona
Diego.Dorlan
michael schurparks and recparks and recreationspeciální epizoda
Co říkáte na tuto nečekanou zprávu? 

Seriál Parks and Recreation považuji za jeden z nejlepších sitcomů. Okupuje pro mě stejné příčky jako třeba Přátelé, u nichž se již dlouho mluví o speciální epizodě, kde by se titulní postavy potkali po více než dekádě. V tomto ohledu ovšem Parks and Recreation tuto kultovku předběhlo a již na konci měsíce, konkrétně 30. dubna, nás potěší speciální epizoda. Ta vzniká jako charitativní záležitost na podporu boje proti Covid-19. Účast byla potvrzena u většiny hlavních postav a mělo by se ukázat i několik speciálních hostů.

Epizoda by se měla nést v duchu současných událostí a uvidíme tak Leslie Knope, která se v době karantény a "social distancing" snaží zůstat v kontaktu se svými přáteli. Michael Schur, jeden z tvůrců seriálu, měl nápad na tuto epizodu, a když poslal hromadný e-mail, tak mu prý všichni dotazovaní odpověděli do třičtvrtě hodiny. Obsazení seriálu již v minulosti prohlašovalo, že by se všichni rádi vrátili ke svým rolím a je opravdu hezké vidět, že takovýto projekt může vzniknout i za současných okolností.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace