Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bill Skarsgård si zahraje ve švédské krimi


ikona
Sam.Vimes
bill skarsgardclarkclark oloffsonjonas akerlundnetflix
Jeden z hereckých synů Stellana Skarsgårda si zahraje v minisérii o Stockholmském syndromu. 

Bill Skarsgård, jeden ze synů Stellana Skarsgårda, si zahraje hlavní roli ve švédskojazyčné minisérii Clark o zločinci Clarku Olofssonovi. Usvědčený drogový dealer a bankovní lupič má za sebou především nepovedenou bankovní loupež v roce 1973, která dala vzniknout termínu Stockholmský syndrom. Projekt vychází z Olofssonovy autobiografie a pro Netflix jej zrežíruje Jonas Åkerlund.


Tvůrci nešetří nadšením, Skarsgård říká: „Clark Olofsson je v dobrém i špatném jedna z nejbarvitějších a nejvíce fascinujících švédských postav. Přijímám tuto výzvu s radostí smíšenou s hrůzou a myslím si, že s Jonasem a Netflixem za zády můžeme vyprávět průkopnický příběh s tempem a šílenstvím, jaký jsme v televizi ještě neviděli.“ Bill Skarsgård se nejvíce proslavil v roli vraždícího klauna Pennywise z nové adaptace To, zahrál si ale i v seriálech Castle Rock nebo Hemlock Grove. Jonas Åkerlund má za sebou kromě koncertních záznamů a videoklipů třeba filmy Polar s Madsem Mikkelsenem nebo Vládci chaosu o skandinávském black metalu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace