Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James May natočí pro Amazon další show


ikona
Sam.Vimes
amazongrand tourjames mayoh cooktop gear
Hvězda Top Gearu a Grand Tour po výletu do Japonska chystá další pořad.  

James May z Top Gearu už pro Amazon společně s kolegy Richardem Hammondem a Jeremy Clarksonem natočil tři řady motoristického pořadu Grand Tour. Jen samotný James pak účinkoval v šestidílném cestopise o Japonsku. A teď pro Amazon chystá další pořad, půjde o show o vaření. Ten by měl mít opět šest epizod a pracovní název je James May ‘Oh Cook!‘ Jde o odkaz na Jamesovu typickou nadávku "Oh, cock".

Results of James May vs Gordon Fish Pie Challenge - The F Word

May občas vaří na kanále FoodTribe, hlavně se ale objevil v jedné památné epizodě The F Word, pořadu Gordona Ramseyho. Nejdřív to Ramseymu s přehledem nandal v soutěži v pojídání nechutných specialit a pak se s ním za neustálého hláškování a se sklenkou vína v ruce utkal v klání o nejlepší rybí koláč. Už jen na základě tohoto výstupu si James show o vaření zaslouží. Navíc prý možná vydá i knihu receptů.

The Grand Tour už má hotový další speciál, tentokrát z Madagaskaru, a čeká se už jen na Amazon, kdy se jej rozhodne odvysílat. V březnu se měl točit speciál na Sibiři, z toho ale kvůli pandemii sešlo. Obdobně dopadlo i připravované pokračování Jamesova cestopisu. Richard Hammond v rámci smlouvy s Amazonem chystá pořad o přežití na pustém ostrově. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace