Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mahershala Ali bude boxovat


ikona
Sam.Vimes
boxhbojack johnsonmahershala aliunruly
Hvězda Zelené knihy, Luka Cage a House of Cards si zahraje slavného boxera. 

Mahershala Ali si zahraje hlavní roli v minisérii Unruly o boxeru Jacku Johnsonovi. Šestidílný seriál vychází z dokumentu Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson od dokumentaristické legendy Kena Burnse. O scénáře se postará Dominique Morriseau (Shameless) a ujme se i produkce spolu s Burnsem, Alim a Beau Willimonem (House of Cards). Mahershala Ali se v minulosti opakovaně nechal slyšet, že Jack Johnson je jeho vysněná role. Zároveň si jej už jednou zahrál, v roce 2000 v divadelní hře The Great White Hope. Šlo o jednu z jeho prvních rolí jako profesionálního herce. 

Jack Johnson, přezdívaný Galveston Giant, byl vůbec prvním afroamerickým mistrem světa v těžké váze, titul držel mezi lety 1908 a 1915. Když ho vyzval neporažený bývalý šampion James J. Jeffries, jejich zápas byl označován jako souboj století a provázely jej rasové nepokoje. Johnson otevřeně pohrdal dobovými zvyklostmi. Dával na odiv své peníze, jež utrácel za auta, drahé obleky a šperky pro ženy, měl bílé milenky i manželky, otevřel nesegregovanou restauraci a noční klub. Zároveň ale byl svým partnerkám často nevěrný a minimálně jednu bil, až musela být hospitalizována. K boxerským zápasům se Johnson kvůli penězům opakovaně vracel. Mahershala Ali má dva Oscary, za vedlejší role ve filmech Moonlight a Zelená kniha. Kromě minisérie Unruly pro HBO jej čeká ještě sci-fi film Swan Song pro Apple+ a komiksovka Blade.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace