Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Comicsový Helstorm


ikona
Spooner
helstormhulumarvel
Marvel servíruje svou další, tentokrát dosti temnou a hororovou, novinku!  

Asi si ještě všichni pamatujete, že před nějakým časem došlo v televizním rybníčku Marvelu k velké změně strategie, jejich sekce Marvel Television byla v podstatě odstřihnuta a všechny seriály v čele s Daredevilem, Punisherem a spol. se dočkaly zrušení, a nyní se seriálové novinky chystají pod záštitou Kevina Feigeho a Marvel Studios. Jenže ještě před Falconem a Winter Soldierem, Lokim a spol. dorazí jeden pohrobek zmiňované televizní pobočky. Novinka Helstorm na Hulu se začala natáčet nejspíš na poslední chvíli před všemi veletoči, a tak dostane přeci jen ještě šanci. 

Seriál bude pojednávat o sourozencích, jejichž otec byl údajně sériový vrah a začnou se kolem nich dít hodně podivné věci. Upoutávka se pak snaží od dalších marvelovek (slavné logo se v ukázce mimochodem ani neobjeví) sympaticky odlišit a láká v podstatě na hororovou a atmosférickou podívanou. Jenže to vychází tak napůl, a i když se traileroví fachmani snaží a hudební podkres je také celkem fajn, celé to vypadá dosud malinko lacině a materiál úplně nepřesvědčuje. Navíc se bojím, že o osudu tohoto titulu je už předem rozhodnuto a více, než jedné série se kvůli evidentním důvodům nedočkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace