Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Boys nabírají další hereckou posilu


ikona
Sam.Vimes
castingjensen acklesthe boys
Drsná komiksovka přidává k obsazení další zajímavé jméno. 

Drsná komiksovka The Boys, která superhrdinský subžánr převrací na hlavu, za chvíli začne s druhou řadou. Už teď ale obsazuje před měsícem potvrzenou řadu třetí. Nováčkem seriálu bude Jensen Ackles, známý především jako Dean Winchester ze Supernatural (Lovci duchů). Zahraje si postavu Soldier Boye, který bojoval v druhé světové válce a následně se stal americkou popkulturní ikonou a první superhrdinskou celebritou. Casting oznámil herec na svém Instagramu.


Pro Acklese budou The Boys opětovným setkáním se showrunnerem Ericem Kripkem, který byl tvůrcem a původním showrunnerem Supernatural. Kripke na to konto vtipkuje, že „Když jsem byl dítě, měl jsem jeden šílený, nemožný sen – poskytovat Jensenu Acklesovi výnosné zaměstnání.“ Druhá řada The Boys (zatím bez Acklese) bude mít premiéru 4. září. Patnáctá a poslední řada Supernatural byla přerušena kvůli pandemii. Do konce zbývá sedm epizod, z nichž poslední dvě se teprve teď dotáčejí. Na obrazovky se bratři Winchestrové vrátí 8. října.

---

Vytáhni v hospodě: Jensen Ackles a jeho herecký kolega ze Supernatural Jared Padalecki si okamžitě padli do noty a stali se z nich nejlepší přátelé. I proto seriál vydržel na obrazovkách tak dlouho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace