Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rachel Weisz si zahraje v předělávce Cronenberga


ikona
krauset
david cronenbergdead ringersjeremy ironsnormal peoplerachel weisz
Co nabídne první velká televizní role Rachel Weisz? 
Rachel Weisz se objeví ve své první velké televizní roli, a to konkrétně v předělávce Dead Ringers (Příliš dokonalá podoba) Davida Cronerberga. Ve filmu z roku 1988 si Jeremy Irons zahrál dvojroli jednovaječných dvojčat, kteří oba pracují jako gynekologové a sdílí spolu ženy. Ironsovu roli nyní zastane Weisz. Seriál nabídne nová témata, jako je v některých ohledech zastaralost zdravotní péče a vztah medicíny k ženám. Ústřední dvojice zřejmě nebude mít problémy občas překračovat etické hranice, možná si tedy seriál něco vypůjčí i z Dr. House. Dá se předpokládat, že zde bude tematizován takzvaný gender health gap, momentálně dost probíraný jev poukazující na skutečnost, že většina léků je nějakým způsobem primárně vyvíjena pro muže, popřípadě testována v neutrálních anonymních skupinách, z nichž nelze poznat, zda lék náhodou nezabírá lépe na jedno pohlaví.  
 
 
 
Produkce Dead Ringers se ujal Amazon spolu s Annapurna TV, která se podílela na Spiknutí proti Americe na HBO. Scenáristkou je za Normal People na Emmy nominovaná Alice Birch. Rachel Weisz, jež stála u vzniku projektu a bude i výkonnou producentkou, byla loni nominována na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Favoritka.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace