Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta X vyfasují animovaný spin-off


ikona
Spooner
akta xfox
Seriálový kult se vrátí. Ale jinak, než bychom si přáli. 

Na světě existuje jen málo větších televizních legend, než jakou jsou Akta X. Mysteriózní případy Muldera se Scullyovou se poprvé objevily na obrazovkách v 90. letech a naposledy se vrátily s desátou a jedenáctou řadou před pár roky. Ty sice sklidily u fanoušků spíše rozporuplné reakce, z hlediska sledovanosti se však jednalo o solidní úspěch. Dalších řad se však asi jen tak nedočkáme a aktuálně se s nimi nepočítá. Jelikož ale stanice FOX moc nezvládá vyrobit nový originální hit a radši rebootuje či jinak těží své zajeté značky, došlo i na tuto seriálovou kultovku. 

Akta X se tedy dočkají spin-offu, a to animovaného. Ano, čte správně. Seriál The X-Files: Albuquerque bude pojednávat o „béčkovém týmu Akt X.“ Budeme sledovat oddělení plné podivínů, které ovšem bude vyšetřovat tajuplné případy, jež jsou tak ujeté, směšné a šílené, že s nimi Mulder se Scullyovou nechtějí nic mít. Mělo by se tedy jednat o šílený animák současného stylu, jenž si berou na starosti tvůrci animovaných seriálů Blickberry a Paradise PD. Taky vám to přijde jako naprosto zbytečná a na sílu naroubovaná ždímačka ve stylu aktuálního Star Trek: Lower Decks? No, nejste sami, a spíš než potenciální hit mi to zase jednou připomíná, že u FOXů jsou s nápady opravdu v koncích. Ale kdo, ví třeba z toho bude sympatická kreslená jednohubka. Jen asi nebude mít s Mulderem a Scullyovou nic moc společného.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace