Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude seriálový Resident Evil?


ikona
Spooner
netflixresident evil
Slavná videoherní značka to zkusí na Netflixu. Jak se bude lišit od filmů?  

O kvalitách filmové série Resident Evil si můžeme myslet cokoliv, tyhle akční béčka s Millou Jovovich ovšem patří mezi ty komerčně úspěšnější herní adaptace. A jelikož i herní sága se stále těší velké popularitě, musí se značka ždímat, dokud to jde. O tom, že se chystá na Netflixu seriálová verze, už se pak ví nějaký ten pátek. Režisér Paul W. S. Anderson ani jeho manželka Milla však už samozřejmě nedorazí, projekt si bere coby showrunner na starost Andrew Dabb, jenž je podepsaný pod Supernatural, a novinka se vydá jinou cestou. A nyní už tak trochu víme jakou.

Netflix totiž prozradil, o čem seriál bude. A synopse slibuje, že tentokrát bychom se mohli minimálně atmosférou přeci jen trochu přiblížit herním předlohám. Série totiž nabídne dvě časové dějové linie. V první z nich budeme sledovat příběh 14letých sester Jade a Billie Weskerových, kteří se přestěhují do korporátního města New Raccoon City a velmi brzy zjistí, že jejich nové bydliště skrývá nejedno tajemství. Druhá linie nás pak zavede do deset let vzdálené budoucnosti, v níž už svět ovládl T-Virus a je plný monster. Hlavní hrdinkou zde pak bude o mnoho let starší Jade, jež se snaží v novém světě přežít. A zároveň se snaží vyrovnat s děsivými tajemstvími z minulosti. Ano, nezní to úplně marně a je zde naděje, že při správné péči by fanoušci her mohli být tentokrát spokojenější.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace