Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gentlemani míří do televize


ikona
Sam.Vimes
gentlemanigentlemenguy ritchiemiramax
Režisér Podfu(c)ku Guy Ritchie se vydá do seriálových vod. 

Gentlemani, zatím poslední film Guye Ritchieho, k sobě dostane seriál. A bude u toho i samotný Ritchie, který se ujme scénáře, režie i produkce. Pomáhat mu budou i producenti původního filmu Ivan Atkinson a Marn Davies. Gentlemani tak opsali ladný kruh, protože původně je Ritchie zamýšlel právě jako seriál. Jestli půjde o pokračování, prequel nebo něco úplně jiného, zatím oznámeno nebylo. Stejně tak ani obsazení. Seriál produkuje Miramax TV.


Guy Ritchie si udělal jméno nejprve jako videoklipař a později režisér svižných a zábavných britských gangsterek jako Podfu(c)k nebo Sbal prachy a vypadni. U Krále Artuše ukročil k žánru fantasy, ale ačkoliv šlo o vynikající film, v kinech neuspěl. Finančním reparátem pro Ritchieho byl následný Aladin, remake Disneyho animáku. Následoval návrat ke gangsterkám v podobě Gentlemanů, tentokrát ale pouliční kriminálníky vystřídali bohatí šéfové organizovaného zločinu.

Gentlemani vypráví o chystaném prodeji marihuanového impéria a řetězci intrik a podrazů, které spustí. Na první pohled se nezdá pravděpodobné, že by se mohlo vrátit celé nebo i většina obsazení filmu. V éře quality TV to ale ani není nemožné. Navíc Charlie Hunnam má za sebou Sons of Anarchy, Michelle Dockery zase Panství Downton a Matthew McConaughey a Colin Farrell oba hráli v Temném případě, takže se seriálů rozhodně neštítí.

---

Vytáhni v hospodě: Roli Mickeyho manželky Rosalind (Michelle Dockery) měla původně hrát Kate Beckinsale.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace