Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Banda: 2. řada

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
To je zase kritiky, ktoru som v tomto pripade skutocne necakal :D

Aby som to aspon trochu vyvazil, za mna druha seria vyborna ;)
24995
To je zase kritiky, ktoru som v tomto pripade skutocne necakal *:D* Aby som to aspon trochu vyvazil, za mna druha seria vyborna *;)*
0 0
reagovat

...

Díky HALe, že jsi to napsal takto krásně i za mne....:+
24990
Díky HALe, že jsi to napsal takto krásně i za mne....*:+*
...
0 0
reagovat
Komentář od HAL podepisuju stokrát.
BTW nejsou to jen autoři TVzone, i mateřský web nelze brát už delší dobu vážně.
24989
Komentář od HAL podepisuju stokrát. BTW nejsou to jen autoři TVzone, i mateřský web nelze brát už delší dobu vážně.
0 0
reagovat
Ne vůbec to vydávání po týdnech neuškodilo, imho spíš naopak - já jsem většinu dílů bingnul a bylo to pořád úplně debilní, dost nudné a repetivní, a hlavně o to víc vyniklo jak naprosté hovno se tam děje.
Je svým způsobem úžasný výkon natočit celou řadu seriálu, na jejímž konci jsme na úplně stejném místě jako na konci série předchozí.

Mizerný vkus autorů TV Zone mě nepřestává fascinovat :D

Btw které komiksové klišé tu bylo obrácené naruby? Krom toho co pokračovalo z první řady, což tedy i tady poněkud zprznili? Tady se skládá tým kladných superhrdinů, a proti nim ti v minulé řadě ještě relativně nečernobílí se vyprofilují jako totálně do morku zlí a ještě k tomu doslova náckové (!!), a i ti lidští dříve antihrdinové jsou tu už úplně čistokrevní klaďasové. Jaké větší klišé než tohle ještě existuje?
24988
Ne vůbec to vydávání po týdnech neuškodilo, imho spíš naopak - já jsem většinu dílů bingnul a bylo to pořád úplně debilní, dost nudné a repetivní, a hlavně o to víc vyniklo jak naprosté hovno se tam děje. Je svým způsobem úžasný výkon natočit celou řadu seriálu, na jejímž konci jsme na úplně stejném místě jako na konci série předchozí. Mizerný vkus autorů TV Zone mě nepřestává fascinovat *:D* Btw které komiksové klišé tu bylo obrácené naruby? Krom toho co pokračovalo z první řady, což tedy i tady poněkud zprznili? Tady se skládá tým kladných superhrdinů, a proti nim ti v minulé řadě ještě relativně nečernobílí se vyprofilují jako totálně do morku zlí a ještě k tomu doslova náckové (!!), a i ti lidští dříve antihrdinové jsou tu už úplně čistokrevní klaďasové. Jaké větší klišé než tohle ještě existuje?
0 0
reagovat
Druhá séria je sračka. Plná chýb a nelogických vecí. Nič sa tam nedialo. Mne to už začínalo byť až komické, ako sa akože ukrývajú, ale furt si chodia von a hore dole, SMSkujú, vyvolávajú.. ale hlavne, že ich nikto nevie nájsť a to sa ani nesnažia nejako skryť.. jedine, že nežijú nad zemou, ale pod...
Bola to jedna veľká nuda.
24987
Druhá séria je sračka. Plná chýb a nelogických vecí. Nič sa tam nedialo. Mne to už začínalo byť až komické, ako sa akože ukrývajú, ale furt si chodia von a hore dole, SMSkujú, vyvolávajú.. ale hlavne, že ich nikto nevie nájsť a to sa ani nesnažia nejako skryť.. jedine, že nežijú nad zemou, ale pod... Bola to jedna veľká nuda.
0 0
reagovat
Mně se taky moc nelíbilo, jak byla celá ta druhá série nastavovaná. prostě vymyslet co nejvíc děje, abychom poskládali osm epizod. jasně, beru, že se v seriálech objevují sezónní záporáci, ale ta stormfront by vydala na tři díly a hotovo. Ikdyž zrovna ona byla dobrá.
24986
Mně se taky moc nelíbilo, jak byla celá ta druhá série nastavovaná. prostě vymyslet co nejvíc děje, abychom poskládali osm epizod. jasně, beru, že se v seriálech objevují sezónní záporáci, ale ta stormfront by vydala na tři díly a hotovo. Ikdyž zrovna ona byla dobrá.
0 0
reagovat
Prvních sest dilu se na me fakt moc tahlo, emoce diky tomu nijak zvlast nepusobily. Az od sesteho se to opravdu rozjede. A ted nemyslim vylozene akcni sceny a napeti, ale i konverzacky se musi umet a tady mi to moc nesedlo. Treti serii samozrejme dam, ale snad se to vysvihne zase 6/10
P.S. Normalne bych proti vydavani dilu po castech nic moc nemel, ale zrovna tady to pomerne uskodilo.
24985
Prvních sest dilu se na me fakt moc tahlo, emoce diky tomu nijak zvlast nepusobily. Az od sesteho se to opravdu rozjede. A ted nemyslim vylozene akcni sceny a napeti, ale i konverzacky se musi umet a tady mi to moc nesedlo. Treti serii samozrejme dam, ale snad se to vysvihne zase 6/10 P.S. Normalne bych proti vydavani dilu po castech nic moc nemel, ale zrovna tady to pomerne uskodilo.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se