Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tim Burton natočí Addamsovu rodinu


ikona
krauset
addams familyaddamsova rodinatim burton
Příběh které slavné rodiny se Burton chystá režírovat? 

Tim Burton je dalším z filmových režisérů, kteří se upsali televizi. Měl by produkovat a režírovat novou verzi Addamsovy rodiny. Tuto slavnou rodiny žijící v aristokratickém sídle a libující si v morbidnosti vytvořil kreslíř Charles Addams už v roce 1938. Dočkala se několika seriálových zpracování a filmů s Christinou Ricci v roli dcery Wednesday. Právě z pohledu Wednesday by měl být nový seriál, který se bude údajně odehrávat v přítomnosti, vyprávěn.

 

Burtonova proslavená estetika plná bledých excentrických postav a pokřiveného okolí, kterou obohatil filmy jako Střihoruký Edward, Beetlejuice, Mrtvá nevěsta nebo Temné stíny, s estetikou Addamsovy rodiny velmi ladí. Showrunneři a scenáristé seriálu budou Alfred Gough a Miles Millar, tvůrci Smallville (mají též podíl na Raimiho druhém Spider-Manovi). Momentálně se studia předhání, kdo projekt získá, nicméně favoritem je zřejmě Netflix.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace