Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s druhým Outsiderem?


ikona
Spooner
hbooutsiderstephen king
Chválená série podle Stephena Kinga zažívá nečekané trable. 

Okolo Outsidera se v posledních týdnech dějí hodně nečekané věci, možná ještě více šokující než v samotném televizním hitu. Mysteriózní temná detektivka podle stejnojmenné předlohy Stephena Kinga se na začátku letošního roku stala nejen dosti chváleným kouskem, ale také možná až nečekaným hitem. A na to na HBO samozřejmě slyší. I přes původně oznámenou minisérii zde proto využili malinko otevřených vrátek v závěru a rozhodli se projektu odklepnout další řadu. Podobnou taktiku slavná kabelovka zvolila u Sedmilhářek a dalo by se tedy očekávat, že tvůrcům s jejich materiálem věří. Jenže nyní, jen o několik týdnů později, HBO druhou sérii nečekaně zrušila.

Hlavouni stanice dle všeho nebyli spokojeni s námětem na druhou sérii, která se měla více zaměřit na postavu osobité soukromé vyšetřovatelky v podání Cynthie Erivo. I když v pandemické době plné šetření se dá samozřejmě spekulovat i o jiných důvodech. I přesto však dalo HBO tvůrcům volnou ruku a šanci najít seriálu jiný domov. A producenti v čele s hercem Jasonem Batemanem se podle všeho poohlíží zejména po streamovacích službách v čele s Netflixem. A zde má Bateman díky úspěšnému thrilleru Ozark přeci jen šanci uspět. Jenže to je zatím jen teoretická možnost a zůstává otázkou, zda se Outsider nakonec někde uchytí. Co myslíte, zaslouží si Kingův příběh další rozšíření, nebo by měl raději skončit původně zamýšlenou minisérií?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace