Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Mandalorian spin-offu?


ikona
Spooner
baby yodaboba fettdisneydisney+mandalorian
Seriálový megahit ze světa Hvězdných válek možná vyfasuje bratříčka dříve, než byste čekali.  

Na Disney+ se s tím opravdu nepářou. Ze seriálového Mandaloriana se stal možná ještě větší hit, než si producenti od Mickey Mouse původně mysleli. I když mám proti seriálu i začátku druhé řady své výhrady, i já musím uznat, že po vizuální a výpravné stránce se nám tu letos servíruje asi největší seriál roku. A u Disneyho chtějí přidávat. A teď nemám na mysli třetí sérii, s níž už se vlastně počítá a její preprodukce již běží několik měsíců, ale zejména plánované spin-offy, jež by se měly od Mandaloriana odpíchnout. A jak to vypadá, ten první z nich by se mohl začít natáčet už za pár dní!

Spekulace o možném seriálovém bratříčkovi se začaly šířit po informacích, že by se právě v těchto týdnech měl začít točit další hraný SW seriál. I když původně všichni počítali s tím, že by mělo jít právě o pokračování Mandaloriana, další zvěsti nasvědčují tomu, že ochránce Baby Yody se před kamery vrátí až příští rok a natáčet se začne právě chystaný spin-off. Jenže otázkou zůstává, o kom bude. Už nějakou dobu se rojí spekulace, že by se vlastního seriálu mohla dočkat postava drsňačky Cary Dune v podání Giny Carano, kterou by doplnila hrdinka animáku Star Wars Rebels, Bo-Katan Kryze. Ta by se totiž měla v druhém Mandalorianovi objevit s tváří Katee Sackhoff z Battlestar Galacticy. A mluvilo se také o sólovce Ashoky Tano v podání Rosario Dawson. Jenže jak se zdá, nakonec možná dojde na jiného kandidáta. A teď přichází spoilery z úvodu druhé série Mandaloriana, takže bacha!

Spekuluje se totiž, že vlastní minisérii dostane Boba Fett, o němž jsme se dozvěděli, že přeci jen přežil události z šesté epizody a nyní chodí bez své legendární výstroje zamračený na planetě Tatooine. Zatím není jasné, jakou roli bude mít nadále v Mandalorianovi, podle zvěstí by se však další jeho příběh mohl dovyprávět právě v chystané minisérii. A opět si ho samozřejmě zahraje Temuera Morrison. Zatím se ovšem jedná hlavně o drby, i když je pravděpodobné, že dříve či později nás nějaké to překvápko v podobě spin-offu opravdu čeká. A evidentně to bude spíš dříve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace