Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Armie Hammer si zahraje v minisérii o Kmotrovi


ikona
Sam.Vimes
al ruddyarmie hammerfrancis ford coppolakmotrmario puzoogdfatherparamount+
Hvězda Krycího jména U.N.C.L.E. si zahraje v seriálu o natáčení filmu. 

Armie Hammer si zahraje producenta Ala Ruddyho v minisérii The Offer o pozadí vzniku filmového Kmotra. Půjde o projekt pro streamovací službu Paramount+, jež má příští rok nahradit CBS All Access. Dnes devadesátiletý Al Ruddy na The Offer sám pracuje a příběh má vycházet z jeho dosud nepublikovaných zážitků z natáčení s Francisem Fordem Coppolou, Mariem Puzem, Marlonem Brandem a dalšími legendami stojícími za gangsterským majstrštykem. Scénáře desetidílné minisérie píše Michael Tolkin (Útěk z vězení v Dannemoře), vedle Ruddyho dále produkují Nikki Toscano (Hunters) a Leslie Greif (Hatfieldovi & McCoyovi).


Armie Hammer se objevil například ve filmech Sociální síť nebo Dej mi své jméno. Dále ho uvidíme třeba v druhém Poirotovi s Kennethem Branaghem, Smrti na Nilu. Al Ruddy kromě Kmotra produkoval oscarovou Million Dollar Baby a stál u zrodu seriálu Walker, Texas Ranger. Zatím těžko říct, nakolik výživné jsou ony „dosud nepublikované zážitky“ a zda bude The Offer skutečně přínosným příběhem, jenž obstojí sám o sobě. Anebo jen pomníkem, který Ruddy sám staví vrcholu své kariéry. Angažmá Armieho Hammera každopádně projektu přidalo na zajímavosti.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace