Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel ohlašuje nové seriály. Kdo si zahraje v She-Hulk?


ikona
Spooner
disneydisney+hulkironheartmark ruffalomarvelmoon knightnick furyshe hulk
Seriál o Hulkově sestřence vítá staré známé! 

Jo, filmoví a seriáloví fandové se díky Disneymu nyní opravdu nenudí. Vedení slavného studia představilo během výživné prezentace své nové projekty a plány, jež se týkaly jak filmů, tak seriálové produkce na Disney+. A stejně rušno, jako ve světě Star Wars, bylo samozřejmě i u Marvelu. Při prezentaci nejen, že byly zveřejněny první ukázky na Lokiho, Falcona s Winter Soldierem a spol., ale oznámilo se také několik nových projektů a konečně jsme se dozvěděli více informací o seriálové She-Hulk. Ale všechno hezky popořadě.

Svůj seriál vyfasuje nejlepší kámoš Tonyho Starka, James Rhodes alias War Machine. Novinka Armor Wars bude nejspíš vycházet ze stejnojmenné komiksové série a samozřejmě se počítá s návratem Dona Cheadlea. Svou sólovku pak vyfasuje také Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona společně s Benem Mendelsohnem aka Skrullem Talosem. Série Secret Invasion bude nejspíš také ve velkém vycházet ze stejnojmenné slavné komiksové předlohy, v níž dochází ke zmiňované invazi Skrullů. Dojde ovšem i na úplné nováčky. Vlastního seriálu se dočká také geniální vynálezkyně Riri Wiliams, z níž se díky nejlepšímu technologickému obleku od dob Iron Mana stane superhrdinka Ironheart. Hlavní hrdinku si zahraje Dominique Thorne z dramatu Kdyby ulice Beale mohla mluvit a půjde o první černošskou hrdinku v hlavní roli u Marvelu. Jo, a dostaneme také animovaný seriál I Am Groot...no, vy víte o kom.

A zajímavé věci se děly také okolo zmiňované She-Hulk. Konečně máme jasno, že si sestřenici Bruce Bannera, právničku Jennifer Walters, zahraje Tatiana Maslany z Orphan Black a Perryho Masona, jež ještě nedávno svou účast šikovně vyvracela. A když dojde na sestřenici, musí samozřejmě dojít i na Bruce. V seriálu se tak stoprocentně objeví i Mark Ruffalo a malinko nečekaně se vrátí také Tim Roth coby záporák The Abomination z Neuvěřitelného Hulka. Potvrzeny pak byly také práce na temnějším hrdinovi Moon Knightovi. Ano, v následujících letech si od Marvel seriálů opravdu neodpočineme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace