Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex ve městě se vrátí


ikona
Spooner
hbosex and the citysex ve městě
Dámská seriálová klasika se dočká rebootu se známou sestavou. 

Sice jsem Carrie Bradshaw a její partě kamarádek nikdy nepřišel na chuť, ale i já musím uznat, že Sex ve městě je zkrátka velkou seriálovou kultovkou pro ženy, na niž mohou některé divačky koukat v podstatě pořád dokola. Romantických peripetií Carrie či sexuálních eskapád Samanthy se zkrátka lidé jen tak nenabaží. Po konci seriálu jsme tu pak samozřejmě měli dva úspěšné snímky či seriálový prequel The Carrie Diaries a mluvilo se také o možném nástupci z pera autorky předlohy Candace Bushnell. Jenže to vypadá, že bychom se nakonec mohli nakonec dočkat i návratu původní partičky. Nebo aspoň většiny z nich.

Ano, v HBO se opravdu začíná velmi hlasitě mluvit o rebootu Sexu ve městě v podobě limitované série. U Warnerů prý mají o tento seriálový návrat velký zájem a mělo by k němu dojít na HBO Max. Streamovací služba totiž potřebuje ke svému nakopnutí nejen blockbustery, kterým to nyní v kinech moc nevychází, ale také slavné televizní značky. O ději se pak samozřejmě nic neví a vše je zatím ve fázi dohadů. Počítá se však prý s návratem showrunnera Darrena Stara a zájem o návrat údajně mají také Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis. Nepočítá se však s herečkou Kim Cattrall v roli rajdy Samanthy, která se s kolegyněmi v posledních letech rozhádala a také na adresu slavného seriálu se v některých rozhovorech vyjádřila ne zrovna lichotivě. Po nedávno ohlášeném rebootu Pravé krve a návratu americké Terapie se pak jedná o další významnou HBO značku, kterou se zdejší kravaťáci rozhodli vzkřísit. Uvidíme, zda je to rozumný nápad.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace