Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gaimanův Sandman potvrzuje obsazení


ikona
Sam.Vimes
Asim ChaudryBoyd Holbrookcastingdcgwendolin christiecharles danceneil gaimannetflixsandmanSanjeev Bhaskartom sturridgevertigoVivienne Acheampong
Kultovní komiks od Neila Gaimana konečně oficiálně oznamuje obsazení 

Adaptaci kultovního komiksu Sandman od Neila Gaimana Netflix natáčí již od října minulého roku, až teď ale konečně oficiálně oznamuje obsazení. Hlavní roli Morfea, Pána snů, si zahraje Tom Sturridge (Daleko od hlučícího davu, V kruhu koruny). Potvrzuje se tedy neoficiální informace z loňského podzimu. To samé platí i pro zprávu o Gwendoline Christie z minulého týdne, u níž jsme ale předtím ještě neznali roli. Zahraje si Lucifera, vládce pekla. Zjevně tedy půjde o trochu jiného Lucifera než v komiksu, ale ne zase o tolik, jak by se mohlo na první pohled zdát. Obsazovat androgynní anděly opačným pohlavím dává smysl a do Gaimanova stylu se to hodí. Zároveň víme, že fungovat to rozhodně může, viz Tilda Swinton jako archanděl Michael ve filmovém Constantineovi.


Charles Dance (Hra o trůny a mnohé další) si zahraje Rodericka Burgesse, mága a vyděrače. Vivienne Acheampong (The Witches) bude Lucienne, Morfeova knihovnice a strážkyně jeho říše. Oproti komiksu tedy Lucien změnil pohlaví i barvu pleti, ale zrovna u této postavy je to opravdu jedno. Dále Boyd Holbrook (Logan) ztvární Korinťana, muže s hladovým pohledem a doslovnou noční můru. A nakonec Asim Chaudhry a Sanjeev Bhaskar budou Ábel a Kain, první oběť a první vrah a zároveň další z obyvatel Snovy říše. Zatím tedy nepadlo ani slovo o obsazení Morfeových sourozenců, dalších entit z rodu Věčných. První řada seriálu by se ale klidně mohla obejít i bez nich nebo nám jen na konci představit Smrt, stejně jako v komiksu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace