Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel chystá seriál o Wakandě


ikona
Spooner
black pantherdisney+marvelmcuwakanda
Svět Black Panthera se rozšíří. 

Marvel a Disney odstartovali před pár týdny díky WandaVision nejen 4. fázi MCU, ale také svůj nový model, díky němuž nám teď budou servírovat nový seriál každý týden teoreticky několik následujících let. A nejspíš tím tak dokonale zaplní marvelácké filmové sucho, které ještě nějaký pátek potrvá, a u Disneyho dělají všechno proto, aby měli seriálů v zásobě opravdu co nejvíce. Nedočkáme se ovšem pouze Lokiho, Hawkeye, týmovky Falcona s Winter Soldierem či superhrdinských nováčků Ms. Marvel, She-Hulk a Moon Knighta. Nyní k těmto očekávaným komiksovým hitům totiž přidávají další silnou značku. Na seriálovém rybníčku se bude ždímat také svět okolo Black Panthera.

Ano, na Disney+ nás čeká zatím nepojmenovaná novinka, která se bude odehrávat v království Wakandy a bude logicky vycházet ze sci-fi zázemí načrtnutého ve filmech, jen se zde dostaneme této zemi nejspíš ještě více pod kůži. Zatím není jisté, o čem přesně bude seriál pojednávat, ani zda se v něm objeví některá z filmových postav. Osobně si však myslím, že bez účasti takové Shuri, Okoye či jiných výrazných charakterů to asi úplně nepůjde. Důležité však je, že se projektu ujímá režisér Black Panthera Ryan Coogler. Ten navíc uzavřel se studiem pětiletý televizní kontrakt a bude tedy s Feigem a spol. pracovat také na dalších projektech. Ano, seriálové plány Disneyho a Marvelu evidentně nemají konce. Jen aby to hoši neždímali už moc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace