Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka SHIELDu si zahraje v animáku


ikona
krauset
cartoon networkchloe bennetpowerpuff girls
O čem budou hrané Powerpuff Girls?  

Pokud jste jako děti seděli před televizí a zrovna běželo Cartoon Network, je docela velká šance, že jste někdy narazili na animák Powerpuff Girls o trojici dívek nadané superhrdinskými schopnostmi. CW se je nyní snaží převést to hrané podoby. Už to ale nejsou děti, nýbrž dvacátnice v depresi, které litují toho, že strávily dětství bojem proti zločinu.

Chloe Bennet (Skye z Agents of S.H.I.E.L.D.) by měla ztvárnit Blossom, která si vedle několika vysokoškolských titulů nese i těžké trauma.  Dove Cameron (Descendants) bude Bubbles, americké zlatíčko, které chce znovu okusit dětskou slávu. A Yana Perrault (muzikál Jagged Little Pill) ztvární Buttercup, která touží po jediném, anonymitě. Zda se objeví i hlavní záporák Mojo JoJo, zlověstný, pikle kující šimpanz, není známo. Původní animák vymyslel Craig McCracken. O scénář hrané verze se postarají Diablo Cody a Heather Regnier, o režii pak Maggie Kiley. Na projektu se produkčně podílí i Warner Bros.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace