Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriál Nicka Furyho fasuje záporáka


ikona
Spooner
ben Mendelsohndisney+marvelnick furysamuel l. jacksonsecret invasiontalos
Kdo se objeví v další marvelovce po boku Samuela L. Jacksona? 

Zatímco fanoušci Marvelu si před pár týdny užili skvělé WandaVision a za několik dní je čeká týmovka Falcona s Winter Soldierem, tým okolo Kevina Feigeho nezahálí a neúnavně pracuje na hromadě dalších seriálů z produkce Disney+. Jedním z nich bude i novinka Secret Invasion, v níž bude tentokrát hlavní postavou po mnoha filmech Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona a společně s ním se vrátí také Ben Mendelsohn coby Skrull Talos. Tyto postavy se seznámily v Captain Marvel a jak nám napověděl druhý Spider-Man, pořád spolu pracují. Jejich seriál by pak měl podle názvu vycházet ze stejnojmenného slavného komiksu, jenž pojednává o invazi Skrullů na Zemi. I když je do natáčení zdánlivě ještě daleko a Marvel ještě neohlásil ani jména tvůrců, k projektu se přidala další tvář.

A tentokrát by podle spekulací mělo jít dokonce o hlavního padoucha. Na zápornou stranu barikády se tedy postaví Kingsley Ben-Adir, vycházející talent, jehož jsme mohli vidět v oceňovaném dramatu One Night in Miami, Králi Artušovi od Guye Ritchieho či seriálech Peaky BlindersHigh Fidelity a politickém The Comey Rule. Žádná velká hvězda, ale herec, jenž o sobě dává v posledních letech docela vědět a mohl by hlavním hrdinům hezky zatopit. Jinak se toho však o komiksové novince stále moc neví. Po závěru WandaVision se logicky spekuluje také o účasti Teyonah Parris v roli Monicy Rambeau, jež se má objevit i v druhé Captain Marvel. A dá se předpokládat, že právě druhé dobrodružství Carol Danvers by mohlo být se Secret Invasion propojeno a např. na něj navazovat. To si ale možná u Marvelu nechají ještě chvíli pro sebe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace